Fusió i tradició

A Sineu, Mallorca, el xef, Pedro Riera i el seu cap de sala, Juanjo Caldentey, Fusionen cuina tradicional mallorquina i d'autor, en un antic molí fariner de 1870. Un viatge gastronòmic que pot iniciar-se amb plats tradicionals com el frit de mè i mariner, A més d'altres entrants que no cal deixar de provar, com els bunyols de bacallà amb bledes i mel. 

Juanjo Caldentey
Restaurant Molí d'en Pau Pedro Riera "Pipo"

Menús per a grups

Descubre nuestras propuestas para comidas y cenas de empresa

arrossos
Els amants de l'arròs hauran de tornar més d'una vegada per triar entre les 8 varietats que oferim: des del Arròs brut o el Arròs donis President a les clàssiques Sopes Mallorquines
Veure la carta squid_1
postres
Les postres recuperen receptes com les Llesques de Papa, el brossat amb mel i gelat de canyella i posa en valor el tradicional Gató d'ametlla amb gelat d'elaboració pròpia.
veure carta squid_1
bacallà
L'estrella dels peixos és, sens dubte, el bacallà, que durant la Quaresma cobra protagonisme oferint nombroses propostes.
Veure la carta squid_1
caCatalà
Ir al contenido