restaurant

Durant l'any la nostra oferta gastronòmica conviu amb la Temporada de Llampuga, Temporada de Bolets, la Temporada de Caça i la Temporada de Bacallà. 

A Sineu, Mallorca, el xef, Pedro Riera, Fusiona cuina tradicional mallorquina i d'autor, en un antic molí fariner de 1870. Un viatge gastronòmic que pot iniciar-se amb plats tradicionals com el frit de mè i mariner, A més d'altres entrants que no cal deixar de provar, com els bunyols de bacallà amb bledes i mel. 

Els amants de l' arròs hauran de tornar més d'una vegada per triar entre les 8 varietats que oferim: des del Arròs brut o el Arròs donis President a les clàssiques Sopes Mallorquines.

Destaquen també el Xai a el forn de producció pròpia, les receptes de caça i altres d'origen medieval com el Pollastre Campero al Rei Jaume I. 

L'estrella dels peixos és, sens dubte, el bacallà, Que durant la Quaresma cobra protagonisme oferint nombroses propostes.

els postres recuperen receptes com les Llesques de Papa, El brossat amb mel i gelat de canyella i posa en valor el tradicional Gató d'ametlla amb gelat d'elaboració pròpia. 

Cada setmana i en funció de l'estació de l'any la nostra oferta gastronòmica es complementa amb variades suggeriments que van des del foie a peix fresc. 

A la sala, Juanjo Caldentey i el seu equip, són els amfitrions d'una experiència gastronòmica que sempre és especial i es completa amb una seleccionada carta de vins locals

I tot, en un marc i ambient incomparable, tant a l'interior com a l'exterior, ja que el nostre jardí és el millor escenari per a llargs esmorzars, dinars i sopars a la llum de la lluna.

Reprodueix el vídeo
caCatalà
Ir al contenido