Menú 3

Mínim grups de 14 persones
Entrants per compartir
  • Ous trencats amb gírgoles, ceba caramel·litzada, botifarró i patates palla.
  • Bunyols de bacallà.
  • Pa, olives i xips braves. 
Principals a escollir
  • Medallons de filet de porc al pebre amb arròs basmati i patates fregides.
  • bacallà a la mallorquina al forn amb patates, verdures pinyons i panses.
Postres a triar
  • Gelat de nata amb nous caramel·litzades.
  • Pudí de formatge fresc.

P.p. 10% iva inclòs: 30 €

Opció A
  • Negre Franja Roja.
  • Blanc Pere Seda Chardonnay.
  • Escumós (Cava) Veritas.
  •  Aigua – Refrescs – Cafès.

P.p. 10% iva inclòs: 13,50€

Opció B
  • Tinto Coto de Hayas Tempranillo Cabernet.
  • Blanco Coto de Hayas Chardonnay.
  • Aigua – Refrescs – Cafès.

P.p. 10% iva inclòs: 8 €

Opció C
  • Tinto Coto de Hayas Tempranillo Cabernet.
  • Blanco Coto de Hayas Chardonnay.
  • Cava Varias Brut Nature Genuí.
  • Aigua – Refrescs – Cafès.

P.p. 10% iva inclòs: 10,50€

caCatalà
Skip to content